sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Pintoja

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva! Teillä on kyllä siistin rohkeita ratkaisuja verrattuna normityyppeihin. Tummat lattian on mahtavia ja tuo sävy korostaa kauniisti noita muita patinoituja sävyjä, joita ette toivottavasti sliippaa ihan "viimisen päälle". Iskä totesi meillä ekaa kertaa käydessään, että maksaa kyllä aika paljon, jos meinataan laittaa talo viimisen päälle. Ei tulis mieleenkään :D

    Ja jee, meilläkin eka remppa valmis kun saatiin tänään uudet rännit. No, ammattimiehet kävi kyllä vaihtamassa, mutta eläköön kellarin pysähtynyt kostuminen!

    VastaaPoista
  2. Heippa Jaana, kiitos! Itseasiassa tuosta tummsta lattiasta tulikin ihan "reipas" :) Melkein yllätyttiin itsekin kun alunperin piti sellainen perinteinen helmenharmaa tulla - ja tulikin sitten tumma! Eikä missään tapauksesa haluta mitään liian hienoa tai siistiä mutta tällainen sieltä täältä tekeminenkin asettaa haasteensa edes jonkinlaiselle yhtenäisyydelle :) Tässäkin talossa on jo tehty eri aikakauden remonttiratkaisuja, niin alkuperäistä tunnelmaa ei ole enää mahdollista palauttaa, joten varmaankin tässä tehdään jotakin oman näköistä ja mielellämme säilytämme myös osan vanhaa. Täytyy vain luottaa siihen, että vaikka ei olekaan aivan "varmaa sisustussilmää" niin se mistä itse pitää, niin siitä tulee tarpeeksi hyvä omaan käyttöön. :)

    VastaaPoista