lauantai 17. joulukuuta 2011

Käsienpesuallas kylpyhuoneeseen?

Ollaan nyt sitten yhtä käsienpesuallasta vajaampia. Kylpyhuoneeseen oli  pitkään tulossa käsienpesuallas mutta onneksi viime metreillä yksimielisyys löytyi. En tiedä miksi, mutta alunperinkin tuntui siltä, että käsienpesuallas vessoihin riittäisi, ja kylpyhuoneessa - no, kylvetään.
Eikä kyse ole kovinkaan draamaattisesta valinnasta. Ilmeisesti poistoputkin on jo vedetty ja vedetkin saa myöhemmin jos tulee toisiin ajatuksiin.
Eilen löysimme sitten pesukomuutin Fasaanista. Tai vaihtoehtoja oli jopa kaksi. Yleensähän ei löydy yhtäkään mitä etsii. Asiakaspalvelu oli loistavaa. "Ottakaa komuutti kainaloon, tässä on pankkisiirto mukaan - jos ei ole hyvä, tuokaa takaisin. " Ja mehän otimme. Paras tapa myydä ja ostaa. Ei tarvi pohtia, että sopiiko vaiko eikö, ja myyjä tietää, että kun on kotiin kannettu, niin ei sitä ostopäätöstä sitten enää jahkailla. 
Nyt meillä ei sitten ole käsienpesuallasta, ei peilikaappia, ei valoa meikkaukseen, eikä kunnon laatikostoa pyyhkeille yms... ja, olemme tyytyväisiä. 

4 kommenttia:

 1. Joo itsekin ihmettelin miksi meille tuli käsienpesuallas kylppäriin. Nyt on 3 allasta noin 6m säteellä toisistaan.
  On se nätti ainakin, jos ei muuta. Samoin teillä kelpaa kylpeä!

  VastaaPoista
 2. Kiitos, vielä ei ole edes testaamaan kun "poistoputki ei ole vielä aivan kunnolla kiinni" mutta täytynee lisätä vielä kuva missä suihkukin näkyy, ettei tule epäpilyjä, että vesi puuttuu kokonaan. :) Mutta ei tässä kyllä vielä itsekään ymmärrä, että ensi vuonna tulee olemaan mahdollisuus käydä vaikka nopeasti aamulla sisäsuihkussa. :) Pienet ovat ihmisen ilot.

  VastaaPoista
 3. Lattian ja kylpyammeen kontrasti on kuvassa mitä mainioin! Koristeellinen ja sileä amme sopii särmän näköiselle laatoitukselle kuin nenä päähän.

  VastaaPoista