maanantai 22. elokuuta 2011

Seuraava projekti

Levytyksen takaa paljastunut
peiliovi.
Spa-huoneemme katto...
No nyt se sitten alkaa. Kylppärin kuntoon laittaminen. Johan se siinä onkin ollut auki revittynä yhdeksisen kuukautta. Eihän se näin kesäaikaan ole haitannut mutta pikkaisen oli viileää talvella kun eristeet puuttuivat ulkoseinän puolelta.
Kylpyhuoneen sisäinen olemus ei ole kirkastunut tässä kuukausien aikana sen kummemmin. Ainoastaan se, että "ikkuna eli luonnon valoa" kyseiseen tilaan olisi erittäin jees juttu. Ammehan meillä on sinne hankittuna mutta epäillen, että jossakin vaiheessa siihen voi kyllästyä, esitin toiveen, että suihku asetetaan, niin että sen voi tarvittaessa muuttaa suihkunurkkaukseksi. 
Ikuinen optimisti
ilmakylvyssä.
Eikä mikään ole niin monimutkaista kuin yksinkertainen. Samassa hötäkässä pitäisi päättää mitä voi tehdä keskelle seinää mätkäistyille "välieteis"vesiputkille, mitä kautta vesi yleensä tulee, koolataanko seinä, lisätäänkö villaa, vedetäänkö kellarin kautta ja tarvitaanko yläkerrassa nykyistä vesipistettä, uusitaanko putkia, avataanko lattia - ja varmaan jotkut kaakelitkin olisi hyvä valita.

5 kommenttia:

 1. Hyvä kun hitaasti tekee niin ehtii miettiä asioita monelta kantilta. Meillä kans on toi kylppäriprojekti ollut käynnissä jo reilun vuoden.

  VastaaPoista
 2. Kunnolla mietitty on puoliksi tehty. Ja huolella tehty on lopullisesti tehty. Meillä oli vessaremppa myös muuton jälkeen. Piikkaus, tasoitus, uusi laatoitus, ja koska mies teki sen yksin aamuyöllä on nyt edessä uusi piikkaus, uusi tasoitus ja toive että löydetään samaa laattaa vielä tuohon osioon joka uusitaan...

  VastaaPoista
 3. Hei mahtavaa päästä lukemaan kylppärirempasta! Me ostettiin rintsikka, muutto olis noin kuuakuden päästä ja ekojen juttujen joukossa olisi kylppärin teko, mutta katsotaan nyt millä tahdilla. Kahden toimistotyöntekijän tahti voi olla aika verkkainen kun pitää opetella samalla.

  J_

  VastaaPoista
 4. No - on kahden koulukunnan väkeä. Toiset haluavat heti kaiken valmiiksi ja pois alta, eivätkä kestä keskeneräisyyttä - ja sitten on meitä toisia, joille jo pelkästään aloittaminen on hieman
  Mutta - asiat kannattaa laittaa tärkeysjärjestykseen - aloittaa siitä mikä on tärkein, eikä stressaa liikaa jos hommat venyvät tai kaikki ei menekään ihan niin kuin piti. :) Yllätyksiä tulee aina, ja koska elämääkin on elettävä sen remontin lisäksi, niin kaikki vaan ottaa aikansa.
  nimm. tänään mentiin ostamaan eteiseen lattiamateriaalia mutta tultiin päätämme pyöritellen pois kun ei vaan osattu päättää mitä haluttaisiin ja mikä olisi oikeasti hyvä. :D Tsemppiä teillekin ja tule kertomaan miten edistyy!

  VastaaPoista
 5. Hanna, noinhan se menee kun joutuu tekemään väsyneenä ja vielä yksin niin helposti vain menee vikaan kun ei ihan energia ja tarkkuus enää riitä. Toivottavasti vielä löydätte samaa laattaa. Tosin, lohdutukseksi, meillä taitaa melkein kaikissa huoneissa olla laminaatissa sellaisia "mix&match" -ratkaisuja kun on joudutte paikkailemaan kaappien takaa paljastuneita reikiä. :D

  VastaaPoista