perjantai 17. kesäkuuta 2011

Toiset kutsuvat sitä niityksi...

..me kutsumme sitä takapihaksi! ;)
jk. jos nyt joku naapurustossa asuva sattuu lukemaan tätä, niin ei huolta - kelailu on alkamassa aivan lähiaikoina Fiskarsin Momentumilla, jolla lupaamme hoitaa pihamme hieman..hmm..ryhdikkäämmäksi.

5 kommenttia:

 1. Minä sanoisin tuota erittäin kauniiksi takapihaksi. Älkää nyt hyvänen aika menkö leikkaamaan sitä.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Niina :) Päivänkakkaroita katsellessa on pakko hymyillä, niin sympaattisilta ja iloisilta ne näyttävät. Varsinaista nurmea kasvaa joukossa hieman heikohkosti mutta koko piha alkaa olla kyllä sen näköinen, että pientä apusilausta joihinkin kohtaan on pakko antaa.. ;)

  VastaaPoista
 3. Älkää tuhotko! Me olemme juuri tuollaista päivänkakkaraheinikkoa ihan vartavasten suunnitelleet loihtivamme pihamme sisääntuloon. Kissankelloja ja päivänkakkaroita, vapaana ja villinä kasvavaa.

  VastaaPoista
 4. Itseasiassa Susanna, juuri eilen illalla kävelimme "niityllämme" ja ajattelin, että "nämä ovat oikeasti kauniita". Pohdin samalla muiden niittykukkien leviämistä, olisi nimittäin mukava saada perhostenkin iloksi lisää väriä ja valikoimaa. Ei tuhota mutta hieman voisi tehdä paikoittaista siistimistä. Tosin pihan kokonaisnäkemys on muutenkin hakoteillä. Kasvimaa on väärällä puolella pihaa, varsinainen oleskelutila puuttuu ja kukkiakin putkahtelee vähän sieltä sun täältä, joten nurkkaus kerrallaan..eikä tänä kesänä vielä ihan sitäkään.. :)

  VastaaPoista
 5. Yhdyn edellisiin, kaunis se on! Bongattiin muuten teidän talo tässä kerran, mutta ei olla vielä saatu aikaiseksi tulla ovelle koputtelemaan. Kyllä tässä jonain päivänä... Mukavaa juhannusta!

  VastaaPoista