lauantai 5. huhtikuuta 2014

Kalusteet kotona

Aamulla soi herätyskello. Väsytti. Eikä vähintään siitä syystä, että olimme edellisenä iltana olleet juhlimassa ihanien ystäviemme 40 -vuotisjuhlia. Oli kyllä vaikeaa siinä hauskan juhlahumun keskellä muistaa malttaa lähteä ajoissa kotiin, jotta olisi valmiina ottamaan keittiökalusteet vastaan.
Mies lähti töihin ja 160 cm nainen jäi päivystämään remppahanskat kädessä. Tai itseasiassa ainoat kantohanskat mitkä hätäpäissäni löysin, olivat miehen hervottoman kokoiset lumilautailuhanskat. Suosittelen, olivat pehmeät ja mukavat.
Kuorman tuleminen melkein jännitti. Ehkä eniten siksi, että asiakaspalvelua on nykyään niin kaikenlaista ja yleensä kaikessa kannattaa varautua yllätyksiin. Lohduttauduin sillä, että päivästä oli luvattu tuulista mutta aurinkoista, joten pahimmassa tapauksessa tavarat säilyisivät ulkosallakin.
Loppu hyvin kaikki hyvin. Paikalle tuli suurella Karaattikeittiöiden pakettiautolla ystävällinen kuljettaja. Yhdessä tuumin tyhjensimme auton. Eiväthän ne nykyään järjettömästi paina kun eivät ole kerran umpipuuta.
Sen verran tuli tonttuiltua logistiikan kanssa, että nyt ei päästä saunaan. Sauna on varastossa ja edessä on umpipuista pöytälevlyä ja useampaan kalusterunkoa. No, olkoot se sitten kannustimena nopeaan kokoamiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti