torstai 24. lokakuuta 2013

Eroon ylimääräisestä tavarasta
Ihmisellä ei pitäisi olla varastoa. Meillä on. Useampi neliö - ja sen kyllä huomaa. Kun muutto tehtii vähän vauhdilla ja sinne päin aikoinaan, niin kannettiin tavarat vain varastoon. Sen jälkeen ollaan tehty kirpputorilaatikoita ja tuotu talosta tavaroita mietintään, ja kun tilaa on - jäävät tavarat myös odottamaan "sitä parempaa päivää."
No, nyt varastomme on ollut jonkin aikaa tukossa koska keskellä lattiatilaa on ollut 15 laatikkoa lämpölasi-ikkunoita. Tarkemmin sanottuna, niitä minijääkaapin ovia, joista piti tulla kasvihuone mutta aloimme viime metreillä arpomaan, että josko niistä sittenkään tulee sitä pihan kaunistusta.
Keskeistä on myös arpominen. "Tehdäänkö vai eikö tehdä - jos tehdään niin minkälainen - tehdäänkö ensi kesänä, vai pitääköhän silloin maalata talo.." yms. Asioita pitää pohtia. Kun asioita sitten vaan pohditaan, niin eihän mitään tapahdu. Samaan aikaan pitää myös käydä töissä ja tehdä montaa muuta asiaa, niin eihän se ole ihme "jos kaikkea ei ehdi".
Nyt on kuitenkin hieman liikahtelua tapahtunut varastossamme ja tavaraa on lähtenyt kiertoon. Eilen lähti Ikean nojatuoli, joka olisi vain tarvinnut uuden päällisen.Tänään illalla toivottavasti rokokoo-ruokakalusto saa uuden kodin. Täyttä puuta ja mukavat tuolit istua, mutta..ja huomenna lähtee yläkerrasta valkoista ja mustaa Muuramea. Nekin oli todelliset löydöt mutta..ei meille, eikä nyt tähän hetkeen.
Onni on kierrättäminen ja se, että nykyään voi nettiin laittaa myytäväksi tavaroita ja helposti laittaa kuvia ja vaihtaa tietoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti